Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Onze verhalen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
Een bloemlezing uit de reacties van mensen met kanker, uiteraard anoniem. 

Zojuist ontvangen en wij willen u dit niet onthouden: 

Beste mensen van Anna's Huis, 
Hart verwarmend vind ik het dat jullie mij mailen! Ja,dat jullie mij (ons als kanker patiënten) niet vergeten in deze onwerkelijke tijd waarin we leven met elkaar.
We behoren tot de groep die nu een verhoogd risico loopt en moeten daardoor wat meer opletten wat we doen en waar we ons nog bevinden.
 
Ik heb op dit moment geen behoefte aan extra hulp, zorg of contact vanuit Anna's Huis. Maar heb het in het verleden wel gehad en daar ben ik nog steeds zeer dankbaar voor, voor die hulp.Jullie doen ontzettend goed, en mooi werk.
 
Ik wens u, jullie, heel veel sterkte met alles wat er op jullie afkomt als organisatie zijnde. En dat is vast en zeker niet mis. De kracht om door te gaan en vol te houden nu alles zo onzeker is en anders moet zoals we het gewend waren te doen.
 
Hartelijke groeten!

Dit is een opsteker voor alle vrijwilligers in Anna's huis, waar wij heel blij mee zijn. 

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.