Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Open huis in Anna's huis

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Wereldkankerdag Open huis in Anna’s huis

Van 14.30 tot 17.00 zet Anna’s huis haar deuren wijd open voor lotgenoten en hun naasten, maar ook voor alle geïnteresseerden. Misschien bent ju alleen nieuwsgierig naar wat er in Anna's huis gebeurt: kom gerust langs voor een kop koffie/thee, we leiden u graag rond, geven u informatie en beantwoorden uw eventuele  vragen.

In de huiskamer van Anna’s huis bent u op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur welkom voor een luisterend oor, informatie, een kopje koffie/thee of gewoon samenzijn. In Anna’s huis bieden we steun door het delen van ervaringen tijdens lotgenotenbijeenkomsten en door een op een gesprekken. Er is een wandelgroep op maandagen, er wordt hardgelopen op dinsdagen en gezongen op donderdagen. Verder is er gelegenheid deel te nemen aan  yoga, mindfulness en biodanza. Ook is er ruimte voor creatieve activiteiten en kunt u de cursus verwerkend schrijven volgen. Maandelijks is er een gezellige kookstudio en een lekkernijenworkshop. Aquafitness wordt in samenwerking met zwembad De Zaangolf aangeboden en voor Oncofitness werken we samen met fysiocentrum Zaanland. Nieuwsgierig geworden? Kom vooral langs!

Voor vragen kunt u contact opnemen via 075-7719027 of officemanager@lmkz.nl. U hoeft geen afspraak te maken om op de open dag langs te komen. Mocht u op die dag een bepaalde activiteit willen volgen of een langer gesprek met iemand willen, dan is het invullen van onderstaand formulier handig, zodat we tijd voor u kunnen vrijmaken.


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.