Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Opening tweede pand van Anna's huis

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Op 14 december 2019 heeft Anna's huis haar fantastische opening gehouden voor de uitbreiding op de Zorgboulevard in het naastliggende pand. Het was en geweldige happening. Anna's huis heeft nu alle ruimte om alle activiteiten (op Aquafitness in het zwembad na) in huis te houden. Ook yoga, biodanza en mindfulness worden nu op locatie gehouden. Iedere man of vrouw die kanker heeft (gehad) kan, al dan niet met een naaste, gebruik maken van de faciliteiten. De kosten zijn zeer laag. 
Ook als u als professional, verwijzer, of geïnteresseerde wilt langskomen voor een indruk van Anna's huis: altijd welkom. 
De openingsdag was bijzonder, bijgaande foto laat de mensen zien die betrokken waren bij de oprichting, bouw, inrichting en het werken in Anna's huis. 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.