Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

sponsordiner Hogere Hotelschool

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Acht tweedejaars studenten van Hotelschool The Hague organiseren een liefdadigheidsdiner voor het centrum voor Leven met kanker in de Zaanstreek, ook bekend als Anna’s Huis, omdat zij het belangrijk vinden een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van deze prachtige organisatie.

In Anna’s Huis wordt door vrijwilligers belangrijke ondersteuning verleend aan mensen en hun familie die moeten leven met de diagnose ‘kanker’. Door dit liefdadigheidsdiner hopen wij een financiële bijdrage te kunnen leveren aan Anna's Huis en de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. We hopen zo bij te dragen aan het welzijn van alle bezoekers van Anna’s Huis.

Momenteel volgen zij het vak ‘Managing the Outlets’, waarin zij leren leiding te geven, diverse managementvaardigheden te ontwikkelen en processen te verbeteren. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing in de diverse ‘Food & Beverage’ afdelingen van Hotelschool The Hague.

Onderdeel daarvan is een positieve onderbreking te organiseren in het kader van onze praktische en theoretische leeropdracht. Met dit benefiet diner willen zij tevens een bijdrage leveren aan de bevordering van het derde doel van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, Gezondheid en Welzijn.

Voor deze avond hebben zij een vijfgangen menu samengesteld inclusief non-alcoholische dranken, gebaseerd op anticarcinogene voedingsmiddelen. Graag nodigen zij u van harte uit om deel te nemen aan dit diner. Het evenement vindt plaats op maandag 17 juni a.s. om 18.00 uur in ons sfeervolle restaurant Le Début van Hotelschool The Hague, locatie Amsterdam. Om 18.30 uur zult u plaats nemen aan tafel. De kaarten voor het diner kosten 50 euro per stuk.

Wij willen u vragen om voor maandag 10 juni ons te laten weten of u aanwezig wilt zijn via een e-mail naar Quirine de Jong –quirinedejong@hotmail.com – en namens het hele organiserende team hoopt Quirine u op 17 juni te mogen ontvangen.


Met vriendelijk groet,

Quirine de Jong (een van deze acht studenten)


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.