Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Toolkit cursus extern

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Basistraining Coachen met de Verbeeldingstoolkit

Filosoof en ex-patient Jan Kuniholm:
Dit is een prachtige creatie, een set hulpmiddelen klaar voor gebruik en waarvoor weinig voorbereiding vooraf vereist is. Ik ben zeer onder de indruk van de Verbeeldingstoolkit 3.0. . . . Ik kan alleen maar wensen zo’n hulpmiddel als deze toolkit te hebben gehad toen ik de moeilijke tijden doormaakte met de kanker! Deze set van middelen is niet alleen nuttig voor kankerpatiënten, maar ook voor iedereen die een ernstige ziekte of een persoonlijke crisis doormaakt.

Doel:
De verwerkingsprocessen en de imaginaties van mensen met kanker, chronische ziekte of crisis vakkundig te kunnen begeleiden en bij te kunnen sturen waar nodig is, en de draag- en veerkracht te helpen versterken.
Doelgroep
Hulpverleners in de (psychosociale) oncologische zorg.

1 juni & 29 juni 2019

Na de Basistraining is er de Vervolgtraining leidend tot certificering en registratie.

www.verbeeldingstoolkit.nl
opgeven voor cursus bij de School voor Imaginatie Amsterdam 

Anna's huis heeft 4 opgeleide Toolkit therapeuten. Indien u als client een of meerdere sessies wilt doen met een van deze toolkitcoaches dan kunt u dan aangeven bij Jacqueline Huis: huis@lmkz.nl


Deze sessies worden kosteloos aangeboden door de toolkitcoaches en Anna's huis. 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.