Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Hoera!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Op 6 april jl is de vijfde IPSO cursus (inloophuizen psychosociale oncologie cursus) afgerond in Anna's huis voor de toekomstige gastvrouwen/heren en andere vrijwilligers.

Drie volle zaterdagen hebben 5 dames en 3 heren via schriftelijke informatie, mondelinge voorlichting, groepsgesprekken, rollenspel, etc. onder leiding van IPSO-docent Evert Hulleman zich grondig voorbereid om als medewerker actief te worden in het Anna’s huis. Uiteindelijk hebben 3 dames en 3 heren dit met goed gevolg afgesloten en zijn klaar om in het Anna’s Huis aan het werk te gaan.

Wij feliciteren Marieke Berkhout, Willem Boers, Margreet de Groot, Ramon Hillegers, Coosje Kleijn en Arco van Maanen met hun behaalde diploma, fantastisch om weer zes nieuwe vrijwilligers erbij te hebben. Welkom in Anna's huis! 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.