Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Feest in Anna's huis!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Beste bezoekers, cliënten, sponsoren, vrijwilligers en bekenden van Anna’s huis,

Op 31 maart bestaan wij 1 jaar en zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Kijk voor het meest recente interview op www.dezaanseverhalen.nl

Wij vieren ons 1 jarig bestaan met een feestelijke inloop op maandag 1 april van 12 tot 19 uur. Speech rond 17.00 uur. 
I.v.m. de organisatie (hapjes!) is het fijn als u zich aanmeldt: info@lmkz.nl

Speerpunt dit jaar is uitbreiding van onze ruimte door het naast gelegen pand erbij te huren en in te richten! Op deze manier kunnen er meer informatiebijeenkomsten worden gegeven en kan ook yoga, mindfullness en biodanza in ons eigen pand worden gegeven. De kookstudio, altijd een groot succes, kan worden verdubbeld.

Mocht u ons met het éénjarig bestaan willen feliciteren en/of de uitbreiding van ons pand toejuichen, dan kunt u een donatie doen via de doneerknop op de eerste pagina van www.lmkz.nl (www.levenmetkankerzaanstreek.nl) of direct op NL35RABO0317226576

Kijk voor onze activiteiten en weekactiviteiten op de Activiteitenkalender elders op de website. 

Inschrijven gaat via de site www.lmkz.nl door bij de betreffende activiteit (activiteitenkalender) het invulformulier in te vullen of u aan te melden in Anna’s huis.
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.