Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

vacatures

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

We kunnen altijd nieuwe gastvrouwen en heren gebruiken, het liefst met een zorgachtergrond, maar ook andere taken voor vrijwilligers zijn bespreekbaar.

Zo zoeken wij nog een vrijwilliger die het leuk vindt om gastvrouwen en heren te bellen om roosters compleet te maken bij uitval en plotselinge afzeggingen. Geen dagtaak, maar wel een heel verantwoordelijke taak, omdat wij zonder gastvrouwen/heren niet kunnen draaien. Het kan vanuit huis worden gedaan, maar ook vanuit Anna's huis.
Voor het basisrooster wordt gezorgd vanuit Anna's huis, het gaat om afbellers, waarvan er elke dag 1 of 2 kunnen binnenkomen. 

Ook een administratieve kracht die vrijwilligerswerk wil doen is van harte welkom om zo af en toe een secretariële klus voor de coördinator of het bestuur te verrichten. Dat zouden incidentele klussen zijn van een dagdeel of een dag, voor een mailing of een projectje. 

Mocht u interesse hebben graag een mailtje aan info@lmkz.nl , ook voor nieuwe vrijwilligers.


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.