Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Fundraising Anna's huis toneelvoorstelling

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

FONDSENWERVING VOOR ‘ANNA’S HUIS’
 
Rotaryclub Zaandam organiseert op 18 april 2019 om 19.30 uur  in de Oostzijderkerk in Zaandam de theatervoorstelling ‘Waterman’ als fundraising event.
 
Het geld dat we daarmee gaan ophalen komt ten goede aan ‘Anna’s Huis’, een Centrum voor Leven met Kanker, verbonden aan het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Anna’s Huis biedt praktische ondersteuning aan kankerpatiënten en de mensen in hun omgeving.

De theatervoorstelling is een solovoorstelling van Helmert Woudenberg, waarin hij op een indringende en meeslepende wijze vertelt over de jonge jaren van een Amsterdamse joodse jongen tijdens de 2e wereldoorlog; zie:

http://www.helmertwoudenberg.nl/page.php?pageAlias=vuur_wat_ik_gespeeld_heb&curId=68

De Theatervoorstelling vindt plaats in de Oostzijderkerk in Zaandam. Daar zijn veel zitplaatsen en Rotaryclub Zaandam is dan ook van plan om zo veel mogelijk kaarten te verkopen om de opbrengst voor ‘Anna’s Huis’ zo hoog mogelijk te laten zijn.

Kaarten zijn te koop à €39,90. Dit is inclusief een consumptie voor aanvang van de theatervoorstelling en een drankje/hapje na afloop.

Voor informatie of kaarten: rotaryzaandam@gmail.com
 

 
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.