Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Activiteiten

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Kijk regelmatig op www.lmkz.nl 
U vindt daar alle wekelijkse activiteiten en ook de eenmalige aankondigingen voor lezingen, bijeenkomsten etc worden daarop getoond. 

Kijk voordat u naar een activiteit toegaat altijd even op de kalender van de website of er veranderingen zijn. Zo valt in 2019 het zwemmen twee keer uit omdat het therapiebad niet beschikbaar is, maar daar tegenover staat dat Anna's huis voortaan ELKE week mag oefenen in Zaangolf.

Ook de CREA activiteiten, het hardlopen, het wandelen, de Kookstudio, de oncofitness, het schrijven, het zangkoor kunt u er allemaal op terugvinden. Mocht u een foutje ontdekken, geef het dan svp door aan info@lmkz.nl dan proberen wij het meteen aan te passen. Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.