Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Hardloopgroep

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Onze hardloopcoach Remon Hilligers begeleidt elke dinsdag een hardloopgroepje, die in het park rondom Anna's huis werkt aan de conditie. Gevorderden, beginners, onder behandeling of uit behandeling: voor iedereen probeert Remon een persoonlijk schema samen te stellen.
Loop een keertje mee! Mocht hardlopen nog te moeilijk zijn, begin dan op maandag in de Wandelgroep. Als dat goed gaat, stap dan over naar de hardloopgroep. En overleg met de hardloopcoach Remon Hilligers en wandelcoaches Marri Hollemans en Diane Meyer is altijd mogelijk vooraf om te zien waar u het beste uw conditie weer kunt opvijzelen. Kom daarvoor op maandagen of dinsdagen (zie activiteitenschema) naar Anna's huis voor overleg.

Klik hier voor artikel uit het Zaans Stadsblad over Remon Hilligers


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.