Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Wekelijks zwemmen in verwarmd water

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Fantastisch nieuws, vanaf december stelt Zaangolf het zwembad via manager Martijn Harting wekelijks ter beschikking en Sander Jaakke doneert de fysiotherapeutische begeleiding door hemzelf of collega.

De zwemtijd bedraagt 3/4 uur van 10.30 tot 11.15  elke week. Om 11.15 begint andere activiteit en moet het zwembad verlaten zijn door deelnemers van Anna's huis.

Net als voor alle andere activiteiten (CREA, zangkoor, hardlopen etc) vragen wij om een (vrijwillige) bijdrage van minimaal 5 euro. Te betalen in Anna's huis, niet in het zwembad. Het geld komt ten goede aan de exploitatie van het pand (huur, licht etc). U wordt geholpen door 100 vrijwilligers die geen vergoeding krijgen. 

De bijdrage hoeft niet te worden gegeven bij inloopactiviteiten, zoals een (goed) gesprek met een kop koffie of soep of even bijkomen na een doktersconsult in het ziekenhuis.  
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.