Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Tiende editie van [Z]aan de Wandel groot succes!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Sterk met elkaar!
Op zondag 11 september werd de tiende editie van [Z]aan de Wandel gehouden. Vele wandelaars hadden zich ingeschreven en liepen mee met de 5, 10 of 15 km wandeltocht door de Zaanstreek.
Anna's huis werd vertegenwoordigd door diverse vrijwilligers die meeliepen, of hielpen bij de organisatie  en de informatiekraam. We kijken terug op een zeer geslaagde, zonnige dag en we zijn ontzettend dankbaar voor het geweldige eindbedrag dat werd opgehaald: 125.000 euro!! Dit bedrag komt naast Anna's huis ook ten goede aan onderzoeksprojecten naar borstkanker in het AVL.
We bedanken iedereen die zich heeft hiervoor heeft ingezet: de wandelaars, de sponsoren en natuurlijk de organisatie van [Z]aan de Wandel!
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.