Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Spreekuur Dietiste

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Voedingsvragen?

Vanaf augustus is er weer elke maand een dietiste-spreekuur in Anna's huis. Het eerstvolgende spreekuur is op vrijdag 9 september vanaf 13:00 uur.

Het spreekuur is voor iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker en hier voedingsvragen over heeft.
Voeding speelt een belangrijke rol tijdens en na de behandeling. Juiste voeding draagt bij aan een betere kwaliteit van leven.

Diëtistenpraktijk 'de Voedietist' biedt individuele begeleiding bij voedingsvragen en dieetwensen. De individuele begeleiding is als volgt opgebouwd:

•        Het eerste consult duurt een klein uur. Het voedingspatroon wordt besproken en persoonlijke voorkeuren, gezondheidssituatie en medicijngebruik. Met deze informatie stelt de dietist, in samenspraak, een persoonlijk voedingsadvies op.

•        Het vervolgconsult duurt 25 minuten. In het vervolgconsult wordt de voortgang besproken en indien nodig, wordt het voedingsadvies aangepast.

Dieetbegeleiding wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

klik hier voor meer informatie en aanmelden
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.