Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Unieke tassen te koop

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Nu verkrijgbaar bij Anna's huis!

Hanneke Norbruis maakte het exclusieve ontwerp voor deze linnen tas met daarin de kleuren van Anna's huis verwerkt. Een mooie eyecatcher voor de dagelijkse boodschappen of tijdens een dagje weg, de tas is voor meerdere doeleinden geschikt! Het materiaal is van 100% organisch katoen.

Dankzij sponsoring van vakgroothandel Hazet in Zaandam kunnen wij deze tas voor een klein prijsje van 7,50 euro aanbieden, dit bedrag komt ten goede aan Anna's huis.

Dus steun Anna's huis en doe deze mooie tas kado aan een familielid, een goede vriend of vriendin of gewoon aan jezelf! Je vindt de tas in onze nieuwe 'winkel' die we op dit moment aan het inrichten zijn in de strandkamer naast de ingang. De komende tijd zullen we hier meer exclusieve artikelen aanbieden zoals wenskaarten, speciale (harten)kussens en creatieve items. De opbrengst komt ten goede aan Anna's huis. 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.