Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Nieuw: Natuurcoaching!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Vanaf donderdag 31 maart gaat Natuurcoaching van start bij Anna's huis, onder begeleiding van natuurcoach Marieke Besse.
Tijdens natuurcoaching ga je samen met de coach op pad in de natuur rondom Anna's huis en ontdek je nieuwe inzichten die op je pad komen.

Verlies van gezondheid is een intense ervaring en kan allerlei gevoelens met zich meebrengen. Je kunt hierdoor het gevoel hebben vast te zitten en nog weinig perspectief zien. Het wandelen in de natuur zet letterlijk iets in beweging, je zult merken dat emoties en gedachten de ruimte krijgen en meer in balans komen. Door deze vorm van coaching leer je vanuit een ander perspectief naar je situatie te kijken en je (her)ontdekt jouw eigen innerlijke kracht, zodat je met meer vertrouwen je leven weer op kunt pakken.

klik hier voor meer informatie en aanmelden


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.