Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Margriet Eshuijs PopUpKoor

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Wat hebben we genoten van het Margriet Eshuijs PopUpKoor afgelopen zondagmiddag in het (uitverkochte!) Wilhelminapark in Wormerveer!

De middag begon wat druilerig maar gelukkig was het tijdens het concert zo goed als droog. Het koor zong verschillende bekende hits, onder de bezielende leiding van Margriet Eshuijs, die ook de presentatie van de middag voor haar rekening nam.

De opbrengst van dit benefietconcert voor Anna’s huis is een prachtig bedrag van 2046,- euro, waarvoor wij iedereen heel erg willen bedanken! In het bijzonder natuurlijk Margriet Eshuijs, initiator en grote drijvende kracht achter dit evenement. Ook de koorleden willen wij heel erg bedanken, zij hebben het afgelopen jaar minder samen kunnen zingen maar hebben toch iets heel moois en bijzonders neergezet! De vrijwilligers van het Wilhelminapark Wormerveer danken wij voor hun hulp en alle voorbereidingen om deze middag tot een succes te maken!

En natuurlijk ook iedereen die een kaartje heeft gekocht en/of heeft gedoneerd willen wij hierbij hartelijk bedanken voor de mooie opbrengst van deze middag!


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.