Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Welkom Evelien

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Evelien van der Werff heeft uiteraard ook Anna's huis aangedaan op haar fietstocht langs alle IPSO inloophuizen van Nederland, 75 in totaal. Zij is ook bij ons groots ontvangen met een welkomst lied, speciaal voor haar gemaakt en door vele vrijwilligers van Anna's huis. Taart, toespraken en een rondleiding ontbraken natuurlijk niet. Kijk voor een leuke impressie op Youtube: http://bit.ly/EvelienbijAnnashuis

Zij gaf ons haar boek "Evelien brengt geluk" kado, wat nu in onze bibliotheek staat. 

Onder geklap verliet zij in de ochtend ons huis om naar Santpoort te fietsen, het volgende inloophuis. Zij krijgt steeds meer bekendheid, eerst de plaatselijke pers, nu de landelijke en binnenkort ook op de landelijke TV. Zij verdient deze sneeuwbal-actie ten volle omdat zij door deze mega fietstocht de inloophuizen goed onder de aandacht brengt van de bevolking en de beleidsmakers. Hulde Evelien! 

Wij wensen je veel succes bij de rest van je fietstocht, waarvan je nu bijna een kwart hebt voltooid. 
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.