Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Fietsactie 2 juni a.s.

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Evelien van der Werff werd 2x twee getroffen door borstkanker en heeft een missie:

Op 25 mei aanstaande stapt Evelien in Zwolle op de fiets en zij zal in 6 zes weken tijd meer dan 1300 km fietsen om alle 75 vijfenzeventig IPSO inloophuizen in Nederland per fiets een bezoek te brengen! We maken nog bekend wanneer zij langs Anna's huis komt. 

Haar doel is om aandacht te vragen voor het belangrijke werk van de inloophuizen en zoveel mogelijk geld in te zamelen omdat de inloophuizen het door de coronacrisis financieel zwaar hebben. Inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale (na)zorg.

Ook voor Anna’s huis geldt dat er minder inkomsten zijn doordat belangrijke sponsoractiviteiten zoals ‘Zaan de Wandel’ en ‘Samenloop voor Hoop’ het afgelopen jaar en ook dit jaar niet door konden gaan.

Tijdens haar bezoek aan de inloophuizen zal Evelien een exemplaar van haar nieuwe boek ‘Dit boek brengt geluk’ aanbieden, om zo de inloophuizen te versterken met een boek vol hoop.

De fietstocht van Evelien is te volgen op Facebook en overige socialmedia via #evelienbrengtgeluk, dagelijks plaatst zij inspirerende vlogs.

Woensdag 2 juni a.s. komt Evelien van der Werff op de fiets langs bij Anna’s huis en zal ze haar boek aan ons overhandigen. Via onze Facebook- en Instagrampagina houden we jullie op de hoogte van dit bezoek. 


Meer informatie:

https://www.evelienvanderwerff.info

 
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.