Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Fietsactie 2 juni 2021

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Evelien van der Werff werd 2x twee getroffen door borstkanker en heeft een missie:

Op 25 mei 2021 stapte Evelien in Zwolle op de fiets en zij heeft in 6 zes weken tijd meer dan 1300 km gefietst om alle 75 vijfenzeventig IPSO inloophuizen in Nederland per fiets een bezoek te brengen!

Haar doel is om aandacht te vragen voor het belangrijke werk van de inloophuizen en zoveel mogelijk geld in te zamelen omdat de inloophuizen het door de coronacrisis financieel zwaar hebben. Inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale (na)zorg.

Ook voor Anna’s huis geldt dat er minder inkomsten zijn doordat belangrijke sponsoractiviteiten zoals ‘Zaan de Wandel’ en ‘Samenloop voor Hoop’ het afgelopen jaar en ook in 2021 niet door konden gaan.

Tijdens haar bezoek aan de inloophuizen heeft Evelien een exemplaar van haar nieuwe boek ‘Dit boek brengt geluk’ aangeboden, om zo de inloophuizen te versterken met een boek vol hoop.

De fietstocht van Evelien was te volgen op Facebook en overige socialmedia via #evelienbrengtgeluk, dagelijks plaatste zij inspirerende vlogs.
Meer informatie:

https://www.evelienvanderwerff.info

 
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.