Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Roparun 2018 groot succes

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Voor meer informatie (geschiedenis, deelname, sponsoring, et cetera), klik je hier

Opbrengst 2018
Roparun is één van de grootste sponsoren van Anna's Huis en van de totaalopbrengst van 2018 (€ 2.792.998,65), komt € 132.250 ten goede aan Anna's Huis. Klik hier voor alle doelen die gesteund worden door Roparun. 

Roparun 2019
De Roparun 2019 is van 8 t/m 10 juni 2019.
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.