Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

ZEER BEPERKTE OPENING IN ANNA'S HUIS

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

zie ook de homepage. Zeer beperkte opening t.m 30 november 2020. Eind november volgt verder nieuws van hoe daarna verder te gaan.

Kleine activiteiten kunnen doorgaan in Anna's huis op afspraak via huis@lmkz.nl 

Zo kunnen een op een coachingsgesprekken, de toolkit afspraken, in grootte beperkte lotgenotengroepjes doorgaan met een maximum van zes mensen, en bijvoorbeeld verwerkend schrijven. Degenen die dat willen kunnen mailen naar Jacqueline Huis. Zij zal overleg plegen met de begeleiders van de activiteiten of coaches en kijken wat er mogelijk is. Ook kunnen er geen meerdere activiteiten naast elkaar kunnen plaatsvinden, ook het totale aantal mensen weegt mee in de afweging iets wel of niet te laten doorgaan. 

Niet alleen werken wij MET kwetsbare mensen, maar valt ook een groot deel van de vrijwilligers zelf onder deze groep. Wij blijven ons best doen het zo veilig mogelijk te houden voor de cliënten van Anna's huis en voor onze eigen vrijwilligers. 

Activiteiten die meer risico door verspreiden van aerosolen met zich meebrengen worden niet gehouden (bv zingen, kookstudio, yoga etc). 

Uiteraard nemen wij aldoor de 1 1/2 meter in acht en staan er overal desinfectans flesjes. Iemand die (vage) klachten heeft of verkouden is wordt uiteraard verzocht thuis te blijven. 

Anna's huis vrijwilligers zijn met beloonden begonnen om wat clienten op te bellen en hun een hart onder de riem te steken in deze tijd. Mocht u zelf behoefte hebben aan de gesprek is dat zeker mogelijk. Als u een mailtje stuurt aan huis@lmkz.nl met uw telefoonnummer dan wordt er contact met u opgenomen!


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.