Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Margriet Eshuijs PopUpKoor donatie

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Gisteren heeft het Margriet Eshuijs PopUpkoor een benefietconcert gegeven voor Anna's huis in het Wilhelminapark te Wormerveer met de romantische naam “a Lovely afternoon in the Parc”.

Het was ook lovely... Ondanks de wat koude middag met wat motregen was het hartverwarmend! 

Liedjes zoals Something inside so strong, Oh Happy day, Can’t stop the feeling, Walking on Sunshine en What a wonderful World zetten de toon van A Lovely Afternoon in the Parc en werden door de 140 toeschouwers bijzonder gewaardeerd en zachtjes meegezongen.  

Er is door entree donaties ruim 1000 euro opgehaald voor Anna's huis. Wij zijn Margriet, het koor, de mensen van de techniek, de vrijwilligers van het park en de overige mensen die dit concert mogelijk hebben gemaakt bijzonder dankbaar voor deze prachtige spontane geste. 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.