Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

zangkoor bericht

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Lieve zangers, 

Tijd om de kelen te smeren en de spieren los te maken, want we gaan weer zingen! We hopen dat jullie een fijne zomerstop hebben gehad en net als wij veel zin hebben om weer te beginnen. Een periode van rust geeft vaak ruimte aan creativiteit en nieuwe ideeën. Zo hebben wij inmiddels heerlijk gebrainstormd over het komende zangseizoen. In een volgende mail gaan we onze plannen met jullie delen.  

Zingen, omdat het heerlijk is, omdat het gezond is en omdat we het zo graag doen. Maar sámen zingen vraagt in de huidige tijd voorzichtigheid en creativiteit. Uiteraard volgen ook wij de ontwikkelingen rondom Corona op de voet en nemen we de nodige maatregelen om veilig te kunnen zingen. Dat betekent onder andere dat het belangrijk is van te voren te weten hoeveel zangers er naar de repetitie komen. Op basis van het aantal aanmeldingen zal per keer besloten worden waar de repetitie plaatsvindt. Tot 8 personen kunnen we terecht in Anna’s Huis, waarbij we in ruime opzet en met open deuren voor extra ventilatie zullen repeteren. Boven de 8 personen zullen we buiten of op een alternatieve locatie zingen. Natuurlijk hopen we vurig vaak te moeten uitwijken, want dat betekent dat we met veel mensen zijn J! 

Voor aanstaande donderdag 20 augustus is het weer ons heel goed gezind en plannen we dus een mooie kick-of repetitie in de buitenlucht. Dat betekent geen limiet aan het aantal zangers, dus kom vooral en neem iedereen mee die het leuk vindt om eens mee te zingen! Ervaring niet nodig! Vanaf 13:30 uur inloop in Anna’s Huis voor een kopje koffie of thee en om 14:00 uur gaan we naar buiten om te repeteren, deze eerste keer onder afwisselende leiding van beide dirigenten. Kom lekker zingen, we kijken naar jullie uit! 

Graag even aanmelden door een mailtje te sturen naar huis@levenmetkankerzaanstreek.nl

Lieve groet, Marjoke & Annika, de dirigenten namens de toetsenisten Lucas de Bruin en Merk Rijken


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.