Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Anna's huis weer open

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Kijk op de activiteiten kalender wat er weer gaat draaien. Met in acht neming van de 1 1/2 meter gaan we activiteiten herstarten. We wachten even de persconferentie van vanavond af, maar het lijkt er op, dat alles, met uitzondering van de kookstudio waar 1 1/2 meter niet haalbaar is tijdens het koken, kan herstarten. 
Wel allemaal met opgave van komst van te voren, omdat wij bij teveel mensen tegelijk maatregelen moeten nemen (vol is vol, OF extra sessies plannen met minder mensen). Dus ook "als je altijd komt" toch inschrijven via de website ivm de Corona controle.

En zoals overal op dit moment: bij tekenen van ziek zijn, koorts, contact met Corona patiënten en bij iedere twijfel NIET komen! 

Wat heerlijk dat het weer toe gaat naar het gewone leven. Voor alle mensen met kanker en hun naasten was het dubbel hard: EN eenzaam door kanker en eenzaam door Corona. Zo snel mogelijk hopen wij als Anna's huis weer een warm welkom te kunnen geven aan iedereen die er wil zijn. 

De activiteitenkalender wordt van de week aangepast na aanhoren van de maatregelen die premier Rutte vanavond zal mededelen. 

De inloop moet nog worden gereguleerd om tezamen met de activiteiten niet teveel mensen in het pand te hebben zodat we de afstand niet goed kunnen bewaren. Daar komen wij ook met een voorstel voor komende week. 


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.