Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Prachtige Podcast

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Onze coördinator Zorg Jacqueline Huis heeft een prachtige Podcast ingesproken met een indrukwekkend verhaal. Prachtig gebalanceerd tussen professioneel handelen als verpleegkundige en als lotgenote/ervaringsdeskundige met borstkanker en als naaste voor twee vriendinnen. Het duurt een half uurtje en is erg boeiend. De serie is opgenomen door Michel Daenen voor het Huis aan het Water en benadrukt het belang van inloophuizen. 
U kunt de podcast beluisteren via uw computer of mobiele telefoon / iPad als u de link intoetst: 

https://anchor.fm/over-kanker-gesproken en dan naar het fragment van Jacqueline Huis gaan. Ook de andere Podcast zijn zeer de moeite waard, en vooral natuurlijk ook die van ons Raad van Advieslid Matty Hakvoort, psychiater en mede initiatiefnemer van Huis aan het Water en Anna's Huis.


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.