Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

initiatief KWF en NFK Corona

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

KWF Kankerbestrijding helpt patiënten die bang zijn voor corona
Skipr Redactie1 april 2020, 22:44 77 keer gelezen

ANP nieuwsbericht:

Enkele organisaties, waaronder KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) gaan (ex-)patiënten helpen die bang zijn om het coronavirus te krijgen of hulp nodig hebben.
Speciaal voor deze groep is de website www.kwfvriendendienst.nl ontwikkeld. Via deze site kunnen mensen die kanker hebben of hebben gehad hulp vragen aan vrienden of kennissen. Het gaat om alledaagse taken, zoals boodschappen doen. Door gebruik te maken van deze website hoeven ze niet naar buiten en kunnen ze direct contact met anderen die mogelijk besmet zijn vermijden.

Telefonisch bereikbaar
Hoewel de inloophuizen van de Instellingen PsychoSociale Oncologie (IPSO) gesloten zijn wegens de coronamaatregelen, zijn ze wel telefonisch bereikbaar voor de patiënten. (ANP)

noot Anna's Huis: ook wij zijn bereikbaar voor alle patiënten die vragen omtrent hun ziekte hebben. Zie de Home pagina van deze website. Vragen over Corona laten we over aan de professionals op dat gebied: RIVM etc.


Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.