Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Inloop-huiskamer

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
De centrale plek van Anna’s huis is de inloop-huiskamer. Hier kunt u zonder afspraak binnenlopen voor een kop koffie/thee of soep, contact met lotgenoten of het krijgen van deskundig advies en hulp bij het leven met kanker..

Gastvrouwen en gastheren
Onze gastvrouwen en gastheren zijn een belangrijke spil in het inloophuis. Zij verwelkomen de gasten, zijn betrokken en zorgen voor een huiselijke sfeer. Samen met u bekijken ze welke zorg u nodig heeft en wat er mogelijk is. Momenteel bestaat het team uit bijna 100 betrokken vrijwilligers, waaronder 45 gastvrouwen en gastheren. Zij hebben allemaal een IPSO (inloophuizen psychosociale oncologie) opleiding gehad om u nog beter te kunnen begeleiden. 

Anna’s huis werkt nauw samen met het multi oncologisch centrum in Katwoude www.huisaanhetwater.nl, waar vanuit een team van professionele hulpverleners ondersteuning biedt en met Evean ledenvereniging en de oncologie verpleegkundige van Evean in Anna's huis.

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.