Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Anna's huis

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer

Anna's huis is een warme en gastvrije plek voor iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Ook naasten zijn van harte welkom in Anna's huis.
Je kunt bij ons terecht voor een luisterend oor, informatie, steun, of professionele ondersteuning om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen.

Onze inloophuiskamer is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 - 17:00 uur (behalve op feestdagen). Je kunt zonder afspraak naar binnen lopen voor een kopje koffie of thee, er zijn gastvrouwen en/of -heren aanwezig die je graag ontvangen en een luisterend oor bieden.

Wanneer je meer wilt dan kun je ook deelnemen aan diverse activiteiten om bijvoorbeeld (weer) meer in beweging te komen zoals wandelen of yoga. Ook organiseren we diverse creatieve activiteiten, is er een zangkoor en organiseren we iedere maand een kookstudio waarbij de gasten samen met de koks een 2- of 3 gangendiner zelf voorbereiden en gezamenlijk gaan eten. Ook voor ontspanning zijn er diverse mogelijkheden zoals verschillende soorten massages en gezichtsbehandelingen.
Ook zijn er verschillende ontmoetingsbijeenkomsten waar je je vragen en ervaringen kunt delen met lotgenoten of kan eventueel een coach helpen in meerdere 1-op-1 gesprekken. 

Kijk bij ons aanbod om te zien wat Anna's huis voor jou zou kunnen betekenen.
In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten vermeld en kun je je ook aanmelden voor een activiteitSteun ons als gastdame of-heer, of meld je aan voor 1 van de overige vrijwilligerstaken!
Bij Anna’s huis zijn vele enthousiaste vrijwilligers actief. Gezamenlijk bieden wij de gasten een warm welkom, een luisterend oor, activiteiten of bijeenkomsten. Dit alles kan alleen met veel verschillende vrijwilligers die allemaal een rol hebben.
Soorten functies:
We hebben heel veel verschillende rollen en taken die gedaan kunnen worden binnen Anna's huis. Ben jij empathisch en kun je goed luisteren? Dan zou de rol als gastdame- of heer goed kunnen passen. Ben je juist heel precies en hou je ervan om administratieve werkzaamheden te verrichten, dan ben je een goede kracht voor ons secretariaat. Of ben je juist iemand die het heerlijk vindt om te netwerken, dan pas je goed bij onze sponsoractiviteiten. Kortom, er is altijd wel een rol te vinden die passend is! Vind je het fijn om wat voor een ander te kunnen betekenen en wil je je voor een aantal uur in de week inzetten voor Anna's huis? Meld je dan aan en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek! Vind hier meer informatie over vrijwilligerswerk bij Anna's huis of e-mail naar zorg@lmkz.nl voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek.Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.