Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Word vrijwilliger

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
Steun ons als gastdame of gastheer of als overige vrijwilliger 

Bij Anna’s huis zijn vele enthousiaste vrijwilligers actief en bieden we de gasten een warm welkom in het inloophuis, een luisterend oor, of een bijdrage tijdens evenementen.

Wij zoeken altijd goede gastheren en vrouwen en overige vrijwilligers voor andere taken.
 
 vrijwilliger
Wat kun je brengen als gastdame/-heer?

Bij Anna’s huis ben je er primair voor de gasten en kom je in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Je kunt goed luisteren zonder 'zelf in te vullen', voelt betrokkenheid en je zet altijd de wens van de gast voorop. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid en humor, ben je zelfstandig werkend en kun je improviseren en ben je praktisch ingesteld. Eigenschappen die we zoeken en zeer worden gewaardeerd. Heb je zelf kanker gehad? Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is. Een training hoe te luisteren en inschatten wat iemand vraagt wordt aangeboden. Verder zoeken wij met name mensen uit de zorg, maar ook mensen met levenservaring die goed kunnen luisteren zijn welkom voor een intake gesprek.

Wat heeft Anna’s huis te bieden?

Als vrijwilliger ben je enorm van waarde en we streven er naar je ook iets terug te geven. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuildingdagen. Op zoek naar een nieuwe bestemming in je leven? Vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd en helpt bij het vinden van nieuwe netwerken en werk.

Soorten functies

We zoeken mensen uit de zorg of met veel levenservaring die de rol van gastdame en -heer op zich kunnen nemen en overige vrijwilligers voor begeleiding bij evenement- en sponsormedewerkers en andere taken. Op onze website ziet u onder het kopje Vrijwilligers welke functies er zoal bekleed worden.

vrijwilligers verschil

Vrijwilliger worden?

Kom informatie halen bij onze Zorg Coördinator Carolina Visser, die u nadere inlichtingen kan geven.

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek, Anna’s huis Zorgboulevard, Koningin Julianaplein 18, 1502 DV Zaandam
Carolina Visser, zorg coördinator 075 – 7719027 of zorg@lmkz.nl

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.