Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Help mee als bedrijf

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
Help mee als bedrijf

Anna’s huis biedt steun en helpt iedereen, en dus ook uw medewerkers om weer in hun kracht te komen op een manier die bij hen past na het krijgen van kanker. Uw bijdrage als bedrijf is onmisbaar om ons werk te kunnen voortzetten.
mijn idee is


U kunt ons op diverse manieren helpen, bijvoorbeeld door het geven van een donatie, vrijwilliger te worden, in natura te sponsoren, mee te doen aan ‘Zaanse evenementen die Anna’s huis steunen’ of zelf een actie te organiseren. We zijn blij met alle donaties, groot of klein. Want elke donatie telt om er niet alleen te zijn voor mensen met kanker, maar het ook te blijven!
thema

Via de Doneerknop

Met uw gift kunnen we ondersteuning bieden bij kanker. Groot of klein, eenmalig of structureel, elk bedrag is welkom!

Geef met uw bedrijf

Bedrijven kunnen hun betrokkenheid bij kanker laten zien door ons te steunen met een financiële gift of door sponsoring in natura. In ruil komt uw logo op de website te staan en op de sponsorborden in Anna’s huis.
Kom in actie

Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kunt u geld inzamelen voor ondersteuning bij kanker.
 

Kom in actie! Word vrijwilliger voor 1 dag

Wilt u graag iets concreets doen om te helpen of uw bedrijfsuitje inzetten voor een goed doel? Wij gaan graag met u hierover in gesprek en bekijken de mogelijkheden tot teambuilding waarbij de opbrengst voor Anna’s huis is.

organiseren

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van doneren en sponsoren? Neem dan contact op via officemanager@lmkz.nl of 075 - 7719027

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.