Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Massage

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
3 februari
Mijn naam is Philip Atienza. Ik ben geboren en getogen in de Filippijnen. In 2002 ben ik verhuisd naar Las Vegas Nevada.

Valet- en Bellman-services was mijn eerste baan in Las Vegas. Daarna heb ik verschillende andere functies gehad. Tijdens deze verschillende banen besefte ik mij dat ik het heerlijk vind om anderen van dienst te zijn.

Mijn pad veranderde toen ik in februari 2013 mijn massagelicentie ontving. Mijn mentor Carol Mishelow Schaefer stelde voor dat ik vrijwilligerswerk ging doen als massagetherapeut/palliatieve verzorger bij Nathan Adelson Hospice in Las Vegas Nevada en dat deed ik. Ik ben erg dankbaar dat ik dat heb gedaan, want ik heb  daardoor zoveel over het leven geleerd. In deze periode heb ik mij afgevraagd of ik degene ben die de patiënten in het Nathan Adelson-hospice hielp of andersom, want de dingen die ik daar heb gezien en meegemaakt, zullen volgens mij nooit ergens anders worden geleerd dan op die plek.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien in Anna's Huis. 

Namasté!

Philip AtienzaGeef u hieronder op voor deelname aan:
Massage.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.