Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Aqua Fitness

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
8 februari
Op woensdagen van 10.30 – 11.15 uur is er Aqua Fitness in zwembad De Zaangolf in Koog aan de Zaan.

In het verwarmde therapie bad kun je onder begeleiding deelnemen aan een programma op maat, dat bestaat uit oefeningen in het water met behulp van drijfhulpmiddelen. Je werkt aan uithoudingsvermogen, evenwicht, ademhaling en spierversterking op een ontspannen manier.

Desgewenst kun je na afloop in de zwembadfoyer gezamenlijk koffie/thee drinken.

De kosten bedragen € 7,50,- per les , dit kan worden voldaan via de strippenkaart van Anna’s huis. (Deze strippenkaart is verkrijgbaar in Anna's huis en kan per pin worden betaald).

Deze activiteit is voor gasten van Anna's huis. Bent u nog geen geregistreerde gast? Neem dan contact op via het secretariaat voor meer informatie of kom langs en en maak kennis met onze gastvrouwen die u meer kunnen vertellen, zodat u kunt deelnemen aan deze activiteit.
(Maximaal 15 personen per zwemochtend.)

U kunt zich via onderstaande contactformulier opgeven via het secretariaat.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Aqua Fitness.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.