Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Looptraining

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
7 februari
Vanaf dinsdag 3 januari kunt u weel deelnemen aan onze looptraining onder leiding van onze ervaren hardloopcoaches Gerrit Valentijn of Paul de Jong. 

De activiteit is niet prestatiegericht; meedoen is belangrijker dan kilometers ‘vreten’. Er wordt zeker rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, zodat zowel beginners als ervaren hardlopers aan hun trekken kunnen komen. Ook wordt er rekening gehouden met uw conditieniveau na bijvoorbeeld een operatie of behandeling. Overleg met de loopcoach en bij twijfel met uw behandelend medisch specialist.

Er wordt gestart om 10.15 uur vanaf Anna’s huis en duurt -afhankelijk van de deelnemers- een half uur tot een uur.
De kosten bedragen 2,50 per keer, te betalen via de knipkaart van Anna's huis, waarop 10 strippen van 2,50 zitten.

Dinsdag 7 februari is er geen looptraining!

Inschrijven kunt u via onderstaand formulier. Op de website kunt u elke week zien welke activiteiten er in die week worden gehouden.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Looptraining.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.