Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Ontspanningsmassage

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
7 december
Ontspanningsmassage: terwijl je spieren relaxen, ebt stress weg, zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Iets over mijzelf:
Ik ben Cyriel Devos, gelukkig getrouwd met mijn echtgenote en trotse vader van 2 zoons. Ik ben van Indische afkomst en kom uit een gezin waarbij de zorg hoog in het vaandel stond. Het masseren, genezen en of verzorgen van klanten is dus met de paplepel ingegoten.

Na het volgen en voltooien van de opleidingen Sportmasseur en Sportverzorger, heb ik mijn kennis verder uitgebreid met de cursussen, Balinese massage, Cupping therapie, Guasha therapie, Hotstone massage, Bamboe massage en Stoelmassage. Door deze cursussen mag ik mij officieel Wellness Therapeut noemen.

Er zijn op de eerste woensdag van de maand 3 plekken per ochtend, zie hieronder en een massage duurt ongeveer 45 minuten.

Ik was sportmasseur/verzorger geweest bij het selectieteam van VV Zilvermeeuwen te Zaandam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft blessure behandelingen en blessure preventie. En bij een Beauty salon in Utrecht heb ik veel ervaring opgedaan in de sport-, ontspanning- en de Balinese massage. Verder heb ik gewerkt in de Thermen Sauna in Den Ilp en naast mijn eigen praktijk ben ik soms bij Spa Zuiver in Amsterdam bezig.

Aan gasten van Anna's huis bied ik de eerste woensdag van de maand een massage van 3/4 uur aan. U schrijft in voor een datum en geeft aan hoe laat u wilt komen, waarna u gebeld wordt. U kunt om of u om 10.00, 11.00 of 12.00 uur komen, afhankelijk van de aanmeldingen.

Als de aanmeldingen veelvuldig komen, coördineert Anna's huis de inschrijvingen, zodat niet sommige mensen vaak en anderen nooit aan de beurt komen.

De massages kosten € 7,50, wat in geheel ten goede komt aan Anna's huis.
Betaling gaat via de strippenkaart of losse behandeling. Er kan met pin betaald worden.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Ontspanningsmassage.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.