Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Voetmassage

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
25 oktober
Clementine van Buuren is gediplomeerd voetreflexmasseuse en is één keer per 14 dagen (oneven weken) op dinsdagochtend aanwezig in Anna's huis om u een heerlijke voetmassage te geven. Een behandeling duurt zo'n 30 - 45 minuten en kost 7,50 euro; dit bedrag kan betaald worden met de strippenkaart die verkrijgbaar is in Anna's huis. De opbrengst komt geheel ten goede aan Anna's huis.

Als u zich via het formulier op de website aanmeldt en aangeeft of u om 10.30 of om 11.30 uur ingepland wilt worden, ontvangt u alleen bericht als u niet ingedeeld kunt worden omdat er geen plek meer is. Hoort u niets, dan kunt u zich melden op het tijdstip waarvoor u zich aangemeld heeft.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Voetmassage.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.