Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Regie rondom Passend Afscheid

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
11 juni
Samen met het ZMC organiseert Anna's huis een reeks bijeenkomsten over het thema: Regie rondom een passend afscheid''.
Praten over de dood en wensen en mogelijkheden rondom het afscheid zijn vaak lastige onderwerpen om te bespreken met je naasten.
met deze bijeenkomsten willen we een handreiking geven om hier juist wel open over te kunnen zijn en bespreekbaar te maken dat je de regie over het afscheid in eigen hand kan en mag nemen.
In de drie bijeenkomsten staat steeds een ander onderwerp centraal. Er zijn sprekers uit verschillende beroepsgroepen en aansluitend een informatiemarkt met diverse organisaties en bedrijven.

Zaterdag 11 juni: Regie over je sterven
Helma Geisink van Hospice Krommenie en Connie Molenkamp van Evean Palliatief Thuisteam komen vertellen wat er mogelijk is in het Hospice en wat er geregeld kan worden als u thuis wilt sterven.
Brian de Hond, Stichting Komma neemt u mee in wat zij vanuit hun stichting kunnen en willen betekenen voor jonge gezinnen.

Zaterdag 25 juni: Regie over je uitvaart
Nelson Martin Guitierez, uitvaartondernemer, vertelt over de mogelijkheden om vooraf wensen voor de uitvaart bespreekbaar te maken.
Gaby Stroop van Uitvaartbus Nederland laat de intieme vorm van rouwvervoer ervaren in haar uitvaartbus.

Bij elke bijeenkomst is er aansluitend een informatiemarkt waar verschillende initiatieven worden getoond zoals
Espira Ledenvereniging, Juwelier Kuyper herinneringssieraden, Patrica Petrick Herinneringsfotografie, Hartenkussen, schrijfster Caroline Ligthart.

Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Plaats: Anna's huis, Zorgboulevard 18 Zaandam
Kosten: De entree is gratis

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hieronder. Je kunt je zowel voor 1 als voor alle drie de bijeenkomsten aanmelden. Vermeld in het opmerkingenvak voor welke datum(s) je je wilt opgeven.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Regie rondom Passend Afscheid.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.