Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Workshop dromenvanger haken

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
20 september
Haak gezellig aan bij deze creatieve workshop 'dromenvanger haken' en versier deze naar eigen inzicht met kralen, lintjes en veertjes. Mooi om op te hangen, een eyecatcher in elk interieur! Maar volgens oude legendes doen ze heel wat meer dan alleen je woonruimte sieren. Zo zouden ze de negatieve energie uit je dromen weghalen.

De workshop wordt gegeven door Linda van Dam samen met onze crea-studio dames. Zij geven uitleg over de haakpatronen en tips & trucs. Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde 'hakenden'. De basiskennis van haken (lossen, vasten, halve stokjes haken) is een pré. 

Kosten 5,- euro inclusief koffie/thee en materialen. Aanmelden via onderstaand formulier. Geef u hieronder op voor deelname aan:
Workshop dromenvanger haken.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.