Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Yoga

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
3 december
Vrijdagmiddag om 14 uur om de week yoga in Anna's huis. Dit gaat op eigen niveau onder leiding van ervaren yoga docenten. Beginners zijn ook welkom. Matjes en kussentjes zijn in Anna's huis aanwezig. Wel zijn sokken verplicht (handigst met anti slip onderkant), er mag niet op blote voeten worden gewerkt. 

Ook hier gaan we ervan uit dat onze gasten (en docenten) twee maal gevaccineerd zijn. Indien niet, graag van te voren melden bij zorg@lmkz.nl. Het doen van een sneltest een half uur voor aanvang van de les is dan een optie. 

De kosten zijn 5 euro per keer, te voldoen met de bekende strippenkaart die in Anna's huis verkrijgbaar is. Een losse proefles is voor de eerste keer mogelijk. Koffie en thee zijn inbegrepen.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Yoga.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.