Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Anna's Zangkoor

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
2 december
Op donderdagmiddag op 14.00 uur repeteert Anna’s Koor in de grote ruimte in Anna's huis. Anna’s Koor bestaat uit lotgenoten, hun naasten en vrijwilligers. Zin om mee te zingen? Je hoeft geen geoefend zanger of zangeres te zijn, natuurlijk is enthousiasme wèl mooi meegenomen!

Omdat zingen qua corona-besmetting nog tot de meest risicovolle activiteiten behoort, vragen we jullie te komen als jullie twee keer gevaccineerd zijn en als jullie bereid zijn om kwartier van te voren een sneltest af te leggen om risico op verspreiding tegen te gaan. Bel ook af als je je opgegeven hebt en je je 's morgens niet lekker voelt of tekenen van corona hebt. Wij zijn hier met mensen die ziek of herstellend zijn en willen natuurlijk geen risico's lopen. 

Met deze voorzorgsmaatregelen is zingen weer een heerlijke activiteit, waar we allemaal erg blij van worden. Geef je hieronder op, ook als je nog nooit meegedaan hebt. Komt een aantal keren meezingen en beslis dan of je wilt blijven. Er is een leuk repertoire en er zijn bijzonder enthousiaste dirigenten en toetsenisten. Iedereen gaat blij weg. Het is goed voor de geest en het lichaam, de ademhaling wordt verbeterd, de doorbloeding van het lichaam neemt toe en de gelukshormonen verspreiden zich tijdens het zingen. 

Het zangkoor zingt eens per week op dondermiddag. Kosten 2,50 euro per keer (incl koffie en thee) en te voldoen via de bekende knipkaart die in Anna's huis verkrijgbaar is. 

Meld je aan via onderstaand formulier. Geef u hieronder op voor deelname aan:
Anna's Zangkoor.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.