Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Lotgenotengroep borstkanker

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
21 september
U kunt zich aanmelden voor het lotgenotencontact voor vrouwen met borstkanker. De bijeenkomsten vinden plaats in Anna’s huis en worden begeleid door Liesbeth van Boeijen, oud-huisarts en coach. Een bijeenkomst duurt 1 à 1½ uur. Er kunnen in verband met de 1 ½ meter maatregel maximaal 5 personen meedoen.

Tijdens de bijeenkomsten gaat u in gesprek met lotgenoten die hetzelfde proces doormaken. Van uw familie, vrienden of collega’s krijgt u misschien aandacht, liefde en belangstelling, maar de meerwaarde zit in het feit dat lotgenoten uit ervaring weten wat er met u gebeurt, zowel op lichamelijk vlak als mentaal. Dit kan behulpzaam zijn in het proces dat u doormaakt. Voor iedereen is ruimte voor vragen en emoties, in de wetenschap dat alles wat besproken wordt niet buiten de muren van Anna’s huis komt.

Als u vragen heeft over deelname aan deze groep of heeft u zich onlangs al aangemeld, neem dan contact op met Anna’s huis.

U kunt zich aanmelden via zorg@lmkz.nl en ontvangt na aanmelding een bevestiging of er nog plaats is in de groep, of dat u in een eventuele tweede groep wordt ingedeeld.

Deelname is 2,50 euro per keer, koffie en thee inbegrepen en kan worden betaald via de strippenkaart.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Lotgenotengroep borstkanker .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.