Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Dietiste

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
17 september
Als u behoefte heeft aan voedingsadviezen op maat, omdat bijv. uw smaak ten gevolge van uw behandeling veranderd is, dan kunt u de hulp inschakelen van onze diëtiste Lisanne Dercksen. Zij geeft tips om uw eetgewoonten te optimaliseren, zodat u zoveel mogelijk van uw eten en drinken kan blijven genieten en is gespecialiseerd in adviezen voor mensen met kanker.

Een eerste afspraak duurt iets korter dan een uur; een vervolgafspraak zo’n 25 minuten. De meeste zorgverzekeringen vergoeden een bezoek aan de diëtiste.

In de maand augustus is er geen spreekuur, de data voor september en later in het jaar worden t.z.t. op de website gezet.

U kunt tot 48 uur van tevoren een afspraak aanvragen. Graag in geval van verhindering ruim van tevoren afzeggen, dan kan een andere lotgenote uw plaats innemen. Aanvang is 13 uur, u hoort van ons de exacte tijd in de middag voor uw afspraak als u onderstaand formulier invult.

Geef u hieronder op voor deelname aan:
Dietiste.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.