Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Chi wandelen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
27 januari
   Wekelijks Chi wandelen vanaf Anna’s huis in de omgeving zoals het prachtige Veldpark, onder leiding van Hanneke Pekelharing.
    Wandelen is een ideale manier om te bewegen, lekker buiten te zijn en gesprekken te voeren met elkaar en met de begeleiders. Aan de wandelingen kan iedereen meedoen, deelname is laagdrempelig en het is dan ook niet persé nodig om elke week aanwezig te zijn.

   Momenteel mogen er twee deelnemers meedoen i.v.m. de huidige Coronaregels. 
   Bij Chi-Wandelen is de houding de belangrijkste bouwsteen. Door je schouders, heupen en enkels op één lijn te brengen en je bekken recht te houden creëer je een rechte kolom. Deze kolom zorgt ervoor dat je botten, banden en pezen je houding in stand houden en je spieren hierbij worden ontzien. Die hoeven dus geen overbodig werk te doen en je voorkomt pijn aan bijvoorbeeld heupen, onderrug, schouders en nek.
   Er wordt ongeveer 3/4 uur of een uur gewandeld, afhankelijk van het conditie niveau van de deelnemers. Indien u wel wilt wandelen, maar nog een slechte conditie heeft, kunt u dat aangeven en kan daar zeker rekening mee worden gehouden.
   Je bent na aanmelding ook van harte welkom voor een proefles!
   De kosten bedragen 2,50 per keer en zijn te voldoen via de knipkaart van 10 x 2,50, die u in Anna's huis kunt kopen. 
Geef u hieronder op voor deelname aan:
Chi wandelen .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.