Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Hand- of voetmassage

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
23 augustus
LET OP: Er zijn geen behandelingen mogelijk in oktober 2022 door Janny Bakker. u kunt wel bij Clementine in de oneven weken een afspraak laten inplannen.

Janny Bakker, gediplomeerd hand- en voetmassage therapeute geeft u een weldadige ontspanning van 30 tot 45 minuten. De behandelingen kunt u laten inplannen op dinsdagmiddag op de even weken en onderstaande tijdstippen:
- 14.00-14.30 uur
- 14.15-15.15 uur
- 15.30-16.00 uur

Als u zich op onderstaand formulier opgeeft, wordt in Anna's huis de middag gepland en hoort u het juiste tijdstip. 

Als de middag vol is, krijgt u afbericht via het secretariaat en kan voor een andere datum een afspraak worden gemaakt.  Om iedereen kans te geven deze ontspannende massage te kunnen ondergaan, houdt het secretariaat de volgorde bij.

Een hand- of voetmassage kost € 7,50 via de knipkaart van Anna's huis. In principe zijn het tweewekelijkse sessies.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Hand- of voetmassage .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.