Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Oncofitness

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
7 februari
Oncofitness is een 13 weken programma voor mensen die na de behandeling van kanker weer in beweging willen komen of hun fysieke mogelijkheden willen uitbreiden.
Er wordt geoefend in een groep in het Fysio Centrum Zaanstad, aan de zorgboulevard, vlakbij Anna’s huis. Gedurende 3 maanden kunt u 1x per week sporten onder begeleiding van oncologisch geschoolde fysiotherapeuten, met een programma op maat.

Er vindt eerst een persoonlijke intake plaats door een van de fysiotherapeuten. Als u alleen een basis zorgverzekering hebt, dan betaalt Fysio Centrum Zaanland deze intake voor u.

Deze training kan goed gevolgd worden tezamen met de andere activiteiten van Anna’s huis, zoals (chi)-wandelen, looptraining, yoga en aquafitness.

Aanmelden via onderstaand inschrijfformulier, dan wordt er contact met u opgenomen om via Anna's huis de intake te regelen die vooraf gaat aan het 13 weken programma.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Oncofitness.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.