Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

CREA studio

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
25 oktober
CREA-studio van start!

Meld je aan om te komen tekenen, schilderen, werken met papier, textiel of kralen. Of kom met een eigen idee! Geef van tevoren aan waar je voorkeur naar uitgaat, dan wordt daar rekening mee gehouden. Je hoeft niet super kunstzinnig te zijn; het gaat erom ontspannen bezig te zijn.

We beginnen nog even in een kleine groep (maximaal 4 deelnemers). Als iedereen is gevaccineerd dan kunnen we weer terug naar meer deelnemers. Het groepje heeft twee ervaren begeleidsters,  beiden creatief therapeuten. 

Kosten: 2,50 per keer via een knipkaart, inclusief koffie/thee. We starten om 10.30 uur, tot maximaal 12.00 uur. Aanmelden voor een proefles is ook mogelijk. inschrijven kunt u via het formulier hieronder.Geef u hieronder op voor deelname aan:
CREA studio .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.