Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Mindful Run (buitenactiviteit)

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
16 juni

Mindful run start op 19 mei, 5 keer op de woensdagochtend van 10 -11.30 uur onder begeleiding van bewustzijnscoach Sylvia Argelo.

Wat is mindful run?

“Meer rust, meer ontspanning en een beter algeheel welbevinden. Hoe fijn is dat?
HarTlopen zorgt ervoor dat je dat voor elkaar krijgt. HarTlopen is namelijk een vorm van bewegen waarbij je loopt (hardlopen of wandelen) en tegelijkertijd met je aandacht bij jezelf en in het hier en nu bent. Een actieve vorm van mindfulness dus die je heel veel oplevert; alle gezondheidsvoordelen van gezonde beweging en daarnaast veel innerlijke rust.
En het mooie is: je bent ook nog heerlijk buiten in de natuur. Je kunt het heel simpel inpassen in je dagelijks leven, hoe druk dat soms ook kan zijn. Op verschillende manieren, altijd en overal. In mindful bewegen combineer je alle gezondheidsvoordelen van bewegen met bewustwording, ontspanning, genieten en innerlijke rust.
Het is een combinatie van ademhalingstechnieken, speelsheid, leren voelen en yoga. Mindfulness betekent: “aandacht schenken aan wat zich voordoet in het heden, zonder na te denken of te piekeren over het verleden of de toekomst.”
Het leert je in het hier en nu te zijn (zoals een kind dat ook ervaart), je hoofd leeg te maken en te genieten in het moment. En er is niets fijner dan buiten te zijn. Je gaat meer rust en ontspanning ervaren en je wordt je bewust van je ademhaling. Het is geschikt voor iedereen, ook als je geen ervaren loper bent. Op een hele laagdrempelige manier maak je kennis met Mindful Run.”

Het gaat bij mindful run nadrukkelijk niet om presteren, maar om het mindful bewegen. Er wordt van start gegaan met een klein groepje, dat bij animo vanzelf groter zal worden.  Na de laatste van de 5 runs, start er mogelijk een nieuwe reeks van 5 keer. Je kunt instappen op elk moment, hoewel het natuurlijk fijn is om er vanaf het begin bij te zijn. 

Kosten € 5.00 per keer, inclusief koffie/thee. Informatie en aanmelden via onderstaande button. 

U kunt een knipkaart kopen in Anna's huis van tien strippen van 2,50 euro. Graag per directe overschrijving of tikkie betalen, we ontvangen om veiligheidsredenen geen cash geld. 

Geef u hieronder op voor deelname aan:
Mindful Run (buitenactiviteit).


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.