Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Wereldkankerdag

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
4 februari
Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om mensen met kanker en hun naasten de zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden waaraan zij behoefte hebben. Rond Wereldkankerdag brengen zij dit aanbod gezamenlijk onder de aandacht.

Ook Anna's huis doet mee aan Wereldkankerdag. Gezien Corona kunnen wij geen groepen mensen in Anna;s huis ontvangen. Wel worden de vier nazorgcentra van regio Zaanstreek-Waterland in het zonnetje gezet via een filmpje. Dit is te bewonderen op bij Nieuws, zodra dat klaar is. 

Kijk op www.wereldkankerdag.nl naar activiteiten die er wel plaatsvinden, digitaal bijvoorbeeld. Wij hopen volgend jaar weer een Open Huis te kunnen houden!Geef u hieronder op voor deelname aan:
Wereldkankerdag.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.