Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Verwerkend schrijven

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
16 september
In aansluiting op de als zeer goed ontvangen cursussen Verwerkend schrijven van vorig jaar komt er een nieuwe serie, waarop nieuwe clienten kunnen inschrijven. Kosten 25 euro via de knipkaart (voor de vijf sessies tezamen).

De serie vindt plaats op 16 en 30 sept, 21 okt en 4 en 18 november. Hier kunnen 6 nieuwe clienten aan deelnemen.
U gaat onder leiding van Vonneke Broshuis iets aan het papier toevertrouwen zoals u dat wilt: een document maken, een levensverhaal schrijven, iets maken voor uw partner of kinderen of wat u belangrijk vindt in het proces van het verwerken van uw ziekte.
Het enige wat u mee hoeft te nemen is een mooi opschrijfboekje (we hebben uiteraard papier, maar een mooi boekje stimuleert tot mooier schrijven) en een lekker schrijvende pen, als u een gewone balpen niet voldoende vindt.
Koffie, thee en soep zijn zoals altijd vrij verkrijgbaar. Een schrijfactiviteit is van 10.30 tot 12.30 uur.


Geef u hieronder op voor deelname aan:
Verwerkend schrijven .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.