Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Manicure, laat u verwennen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
17 september
Yolanda Cohen, schoonheidsspecialiste en Dionne Smit, nagelmanicure, bieden aan vrouwelijke clienten in Anna's huis een gezichtsbehandeling en/of manicure van de handen aan. Duur circa 45 minuten voor elk onderdeel. U kunt inschrijven voor beide na elkaar als er niet teveel aanmeldingen zijn of voor een van de onderdelen.
De dames beginnen om 10 uur en kunnen elke 45 - 60 minuten aan de volgende behandeling beginnen. Tussendoor wordt gelucht en ontsmet, waarbij de Corona regels in acht worden genomen.
De bijdrage voor elk onderdeel is 7,50 euro, voor beide behandelingen dus 15 euro. Zij stellen het bedrag geheel ter beschikking aan Anna's huis, een prachtige geste van hen!

U kunt meedoen door onderstaand formulier in te vullen. Deze aanvraag is voor de manicure. Voor de gezichtsbehandeling is een apart inschrijfformulier. U wordt daarna gemaild door Jacqueline Huis, onze zorgcoördinator, die u de juiste tijd aangeeft afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Drie behandelingen op een ochtend, van 10 tot circa 13 uur.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Manicure, laat u verwennen.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.