Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Massages

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
5 augustus
Cyriel Devos, gediplomeerd masseur, gaat 1 x per maand massages geven aan clienten in Anna's huis. Hij is een ervaren masseur. De ontspanningsmassage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Je spieren relaxen en stress ebt weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Deze activiteit kan alleen op afspraak aangevraagd worden via onderstaand formulier. VOL is VOL, u krijgt bericht indien de massage door kan gaan. Bij teveel aanmeldingen gaan clienten voor die nog niet eerder een massage van Cy gekregen hebben,
De massages beginnen om 11.30 tot 15.30 uur, ons officemanagement maakt de afspraak voor u en geeft u de tijd door, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voorkeurstijden lukken niet, Cyriel wil begrijpelijkerwijs aansluitend werken. 

De bijdrage is 7,50 euro per massage van 45 minuten en komt geheel ten goede aan Anna's huis.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Massages.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.